szappanopera

Az életben is vannak szappanoperák! És itt nem a csöpögős romantikára gondolok, hanem a sok-sok mellékszálra. Ez a blog is ezt próbálja meg leképezni. Mindenki talál kedvére való témát! Van itt étel-ital, kritika, jó tanácsok és ajánlók vegyes felvágottban. Szappan buborékos szép napot és jó böngészést!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Címkék

90 napos (4) ajándék (4) ajánló (32) alkohol (4) álom (1) ázsia (4) bio (3) bkv (2) blog (2) bombariadó (1) bonbon (1) budapest (3) buli (1) cica (1) corvinus (1) doktor (1) ékszer (2) energia (1) esernyő (1) étterem (9) facebook (4) fagyi (1) fantázia (1) feminista (2) filo (9) frizura (2) furcsaság (11) gasztro (12) gyertya (1) hummus (1) illem (3) ingatlan (1) ital (1) játék (2) karácsony (2) kincs (4) koktél (1) kritika (17) kultúra (1) levél (1) munka (1) napló (16) nőcsábászakadémia (1) orczy (1) recept (12) reklám (8) ruha (3) saláta (1) social media (2) sport (1) sushi (3) switch pitch ball (1) szerelem (2) sztár (1) sztrájk (1) tinik (1) ünnep (1) útmutató (4) vatera (1) vendégek (1) videó (5) zene (1) Címkefelhő

Holdállás

Friss topikok

  • ŐnMagam: <a>kava.blog.hu/&lt;/a&gt; (2017.10.11. 12:19) Anti-energy drink, total relax!
  • Muliweg: A Kontra-ban olvastam valamit ami nem igaz. :)"bio alapanyagokból nem lehet festéket előállítani" ... (2014.07.29. 11:42) Bio Hair másodszor
  • kökény80: A szar teljesítményért pedig játékpénz jár, nem igazi. Már írtam a központnak, majd meglátjuk, mit... (2011.01.25. 14:25) Bio Hair, már a fodrászat is bio!
  • Wasabimánia: www.wasabimania.blog.hu Várunk titeket szeretettel :) (2010.06.01. 15:59) Nemzeti kajáldák
  • Tymi: @Mr Pé: Hahó! A későbbiekben én csak elvétve olvastam a blogot. Báár... Izgalommal vártam, hogy m... (2010.05.09. 18:53) Kijutós blog

Tea ajánló

2009.09.03. 15:20 Tymi

Sokan iszunk reggeli mellé, vagy este, ellazulás képpen teát. Egy-egy diéta kiegészítőjeként is kiváló. Sokunk az olcsóbb teákat veszik, a filteres klasszikus citromos fekete teát, vagy sima fekete teát. Lehet, hogy ez ébreszt fel a legjobban, és a pénztárcát is kíméli. De ha tehetjük, egy-egyszer próbáljunk ki valami mást is. Bio teát mindehol lehet kapni, ahol Pickwicket is. Én a Mandala teák imádója vagyok. Sajnos szépen felment az áruk, mióta az elsőt megvettem, de keresem az akciókat, vagy spórolok rá. (Egy doboz, amiben 20 filter van, kb. 600 forint ) A következőkben bemutatnám őket, van választék, mindnek válogathat szájíze szerint.

Golden Aura; Tisztító Fény

Tymi: mandala tea golden aura

"mikor lelkedet elönti a szomorú hiány/érzed, hogy csendet és nyugalmat kíván./Fogyaszd a teát, mely megszólít Téged,/megvéd a bajtól és kitisztítja véred./Elönti lényed a mézédes valóság/ és eltünik szívedből örökre a rabság"

Erőteljes íze miatt meditatív állapotot teremt. összetevői (ánizs, édesgyökér, karob, gyömbér, fahéj, ...) miatt édeskés íze van.

Solar Energy; Nap fénye

Tymi: mandala tea solarenergy

"Engedd magadba a Nap sugarát/ hog fénye és szeretete járhasson át./ Ha megérint az íze, mely poharadban ragyog/ megszépíti tested és lelked is, ha hagyod./ Fogyasszd minden reggel, s felvidítja kedvedet/ Így lesz szép a napod és legfőképp a jellemed."

Fűszeres illatú, és energiával tölt fel bennünket. Összetevői között van a borsmenta, kardamon, édeskömény is.

Evergreen; örökzöld

Tymi: mandala tea evergreen

" Ha fáradt vagy az úton. leülhetsz egy kőre/ ha szomjazik lelked, kimehetsz a zöldbe/ ha átfagyott tested, a Nap felmelegít/ ha bánatodat hordozod, a madárdal felvidít/ ha egészséges fogytán, gyógyírt ad a mező/ és ez a sok szeretet, mely a teából kifő!"

Fogyasztása különösen a téli hónapokban ajánlott. A zsálya ás eukaliptusz a fertőzéses időszakban segít védekezni a vírusok ellen.

Dual Light; Hold áldásaTymi: duall

 

Aegít abban, hogy gyönyörködni tudjunk az élet szépségében. Kinyitja a szívünket, derűssé és megértővé tesz. Az intim perceket megszínesíti és felejthetetlenné varázsolja. Összetétel:almagranulátum, narancshéj, koriander, fahéj, kardamom, szegfűszeg, narancsaroma

Night Flight; Éjszakai repülés

Tymi: mandala tea nightflight

Lecsendesíti az elmét, oldja a feszültséget és előkészíti a testet a pihenésre. Fogyaszthatjuk este, vagy bármikor amikor úgy érezzük, hogy szükségünk van egy kis lazításra. Összetétel: melissa citromfű, levendula, kamilla, koriander, kardamon.

Harmony; Belső tűzTymi: mandala tea harmony

 

Klasszikus keleties íz, amely színt visz mindennapjainkba. Az indiai Ayurvéda ősi tudománya szerint ezen fűszerek növelik a testben a tűz elemet. Téli napokon segít a felmelegedésben. Összetétel: fahéj, gyömbér, kardamom, almagranulátum, szegfűszeg, bors

Roobios vanília

Tymi: mandala tea rooibos

A Koffeinmentes, ásványi anyagokban (kalcium, mangán, fluor, cink, magnézium, réz) gazdag, cserzőanyag-tartalma alacsony, és rendkívül gazdag szabadgyököket megkötő antioxidáns anyagokban. Görcsoldó, gyulladásgátló és anti-allergén. Összetevők: rooibos tea, azaz vörös tea és természetes vaníliakivonat.

 

 


( Az utolsó 4-hez is oda lesz írva a versike, amint a kezeim közé kapom őket. Addig is próbálja ki midnneki, vagy írja meg nekem pls, a versikéket, köszönöm! )

A bejegyzés trackback címe:

https://szappan.blog.hu/api/trackback/id/tr681357810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása